İl Başkanlarından açıklama var! 'Hayırlı olsun'...

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen 31 Mart 2024 yerel şeçimlerinde tekrardan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olabilmek için aday olan Memduh Büyükkılıç'ı tebrik ettiler. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

İl Başkanlarından açıklama var! 'Hayırlı olsun'...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen 31 Mart 2024 yerel şeçimlerinde tekrardan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olabilmek için aday olan Memduh Büyükkılıç'ı tebrik ettiler.

İl Başkanları; Fatih Üzüm ve Seyit Demirezen AK Parti'nin saat 14.00'da başlayacak olan aday tanıtım toplantısını takip etmek amacıyla Ankara'ya gittiler. Adayların açıklanacağı Ankara Ticaret Odası önünde Olay Türk TV canlı yayınına katılan il başkanları Memduh Büyükkılıç'ın adaylığını tebrik ettiler.

Gazeteciler Osman Çitfci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtlayan İl Başkanı Demirezen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kayseri'mize ve Türkiye'mize hayırlı olsun. Allah utandırmasın. İnşallah hep beraber Cumhur İttifakımızın adayı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç beyi inşallah kazandırırız."

Fatih Üzüm ise "Öncelikle siz de hoş geldiniz buraya. Biliyorsunuz burada çok güzel bir atmosfer var. Kalabalık bir ortam. Kayserimiz için de ülkemiz için de hayırlı uğurlu olsun. Memduh başkanımız hem ağabeyimiz olarak hem tecrübesi ile şimdiye kadar nasıl kucakladıysa 16 belediyeyi yine aynı şekilde Büyükşehir'in çatısı altında 16 ilçe belediyemizi sahiplenecektir ve Kayseri'ye şimdiye kadar nasıl hizmet geldiyse gelmeye devam edecektir." dedi.