İki Sağlık çalışanı hayatını kaybetti…

Kayseri'de iki sağlık çalışanı hayatlarını kaybetti… Sağlık Müdürü Mehmet Erşan acı haberi paylaştı.

İki Sağlık çalışanı hayatını kaybetti…

Kayseri’de görev yapan iki sağlık çalışanı hayata veda etti. Emel-Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği’nde Güvenlik görevlisi olarak çalışan Nurgül Şahin Soysal, geçirdiği kalk krizi sonucu hayatını kaybetti.
Kayseri Sağlık Müdürlüğünde Tekniker olarak görev yapan Hidayet Yıldız da geçirdiği rahatsızlığın ardından hayata veda etti. Yıldız, Hulusi Akar Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Argıncık Mezarlığında toprağa verildi. 
'SAĞLIK CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN'
Acı haberlerle ilgili olarak Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bu hafta içerisinde iki kıymetli personelimizi art arda kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Müdürlüğümüz personeli Hidayet Yıldız ve Kayseri Devlet Hastanesi Personeli Nurgül Şahin Soysal'a, Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Sağlık camiamızın başı sağ olsun. 
İki Sağlık çalışanı hayatını kaybetti…Öz Sağlık İş Sendikasından da  “Kayseri Devlet Hastanesi Emel-Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği’nde Güvenlik görevlisi çalışanı üyemiz Sn. Nurgül Şahin Soysal’ın Acil Serviste düzenlenen cenaze törenine katılım sağladık. Merhume üyemize Allah’tan rahmet diliyoruz” paylaşımı yapıldı. 
İki Sağlık çalışanı hayatını kaybetti…