İki İl Başkanının bu pozuyla ilgili dikkat çeken açıklama!

Parti çevrelerinde iki İl Başkanı arasındaki bu dostluk kıskanılıyor mu?

İki İl Başkanının bu pozuyla ilgili dikkat çeken açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile MHP İl Başkanı Serkan Tok arasında deyim yerindeyse su sızmıyor. Hatta Cumhur İttifakının iki İl başkanı arasındaki dostluk kendi parti çevrelerinde de "kıskanılacak boyutta" yorumları yapılıyor. Zira AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, başta birlikte katıldıkları TV programları olmak üzere bulduğu her fırsatta "Serkan Başkan ne dediyse, altına imzamı atarım" diyor.

DÜŞMAN ÇATLATAN POZ?! 

En son hafta sonu Gültepe Parkında bir nikahta bir araya gelen ikili adeta düşman çatlattı. Birlikte objektife poz veren iki isim bu fotoğrafı da sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çopuroğlu, Tok'lu fotoğrafı "Ömrüne bereket Serkan Tok Başkanım" mesajı ile paylaşırken, MHP İl Başkanı Serkan Tok ise "Cumhur İttifakı Kayseri Kalesi" ifadelerini kullandı.


AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU'NDAN, MHP İL BAŞKANI TOK AÇIKLAMASI... 
Bu konuda Kayseri Olay Haber Merkezine konuşan AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "Serkan Başkanla aramızda çok iyi bir muhabbet var. Ben katıldığım programlarda da bunu ifade ediyorum. Kendisi ne derse altına imzamı atarım diyorum. Daha ne diyim? Bu söz bana göre çok şey ifade ediyor. Bu çerçevede de Gültepe Parkında bir nikah merasimi nedeniyle bir araya geldiğimizde Cumhur İttifakı pozu verdik. Birlik, beraberlik içinde Kayserimiz ve ülkemiz için çalışıyoruz" dedi.