İhaleyle 69.300 öğün yemek alacaklar!

Kocasinan Belediyesi yerli isteklilerin katılabileceği ihaleyle yemek hizmeti alacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

İhaleyle 69.300 öğün yemek alacaklar!

Kocasinan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü belediye memur personele kartlı öğle yemeği temini hizmet alımı için açık ihale usulü ile edecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.
2024 yılı için 69.300 öğün belediye personeline öğle yemeği verilmesi için yapılacak olan ihale 16.11.2023 tarihinde saat 10:00’da yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
Kocasinan Belediyesinin ilan.gov.tr adresinde yayınlanan ihale ilanı için TIKLAYINIZ