İhaleye ile kaza sigortası yaptıracaklar

Taşıt ve iş makinesinin karayolları zorunlu mali sorumluluk sigortası ile taşıtın karayolu yolcu taşımacılığı zorunlu koltuk ferdi kaza sigortası yaptırılması işi için ihale yapacaklar. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

İhaleye ile kaza sigortası yaptıracaklar

97 adet taşıt ve iş makinesinin Karayolları Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası ile 24 adet taşıtın karayolu yolcu taşımacılığı Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası yaptırılması işi hizmet alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Erciyes Üniversitesi tarafından ihale edilecek olup işe başlama tarihi 01.01.2024, işin bitiş tarihi ise 31.12.2024’dür. İhale (son teklif verme) tarihi 01.11.2023 saati ise 10:00’dur.
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek ve ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

İlan.gov.tr adresindeki Erciyes Üniversitesi ilanı için tıklayınız TIKLAYINIZ