Hüseyin Akay Bozkurt işareti yaptı

Kayseri Pancar Kooperatifi'nin mali genel kurulu için geri sayım sürerken olağanüstü günler yaşanmaya devam ediyor. Kooperatif Başkanı Hüseyin Akay, Yozgat Boğazlıyan'da gerçekleştirdiği toplantıda Bozkurt işareti yaptı.

Hüseyin Akay Bozkurt işareti yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Kooperatifi Mali Genel Kurulu’na günler kala Kooperatif Başkanı Hüseyin Akay, Boğazlıyan’da Ülkücü Hareket’in sembolü olan Bozkurt işareti yaptı.

Mali genel kurul öncesi Yozgat Boğazlıyan’da çiftçilerle bir araya gelen Akay, Bozkurt işareti yaptığı fotoğrafı da sosyal medyasında yayınladı.

Akay, paylaşımında şu açıklamayı yaptı:

“Boğazlıyan’da bugün öğle sıcağı olmasına rağmen özellikle yoğun traktör katılımı ile başlayan büyük bir konvoy şöleninden sonra yine yoğun katılımlı muhteşem bir miting gerçekleştirdik. Boğazlıyanlı Aziz Çiftçilerimiz sevgi ve destek resitali sundular. Gerçek üreten çiftçi kimmiş ve nasıl olurmuş dosta düşmana gösterdiler. Aşırı öğle sıcağına rağmen miting sonuna kadar hatta sonrasında bile alanı terketmediler.

Bizler iyiki de bu Aziz Çiftçinin emanetçisiyiz.

Allah emanetlerine sahip çıkma gücü versin.

31 Ağustosta yapılacak Mali Genel Kurulu’da inşallah gerçek üreten çiftçilerimizle şölen havasında yapacağız. 

Muhteşemsin Boğazlıyan…Muhteşemsin Aziz Çiftçi…

Bu mitinge katılan , katkı sağlayan, herkese şükranlarımı sunuyorum.”

Hüseyin Akay Bozkurt işareti yaptıHüseyin Akay Bozkurt işareti yaptıHüseyin Akay Bozkurt işareti yaptıHüseyin Akay Bozkurt işareti yaptı