Hulusi Akar ile ilgili şok iddia!

Milli Savunma Bakanı olan ve AK Parti Kayseri'den Milletvekili seçilen Hulusi Akar ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Herkes Akar'ın istifa edip etmeyeceği merak ederken ortaya atılan iddia dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Hulusi Akar ile ilgili şok iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti’de Kayseri Milletvekili seçilen Hulusi Akar, bugün düzenlenen mazbata törenine katılmadı. Bakan’ın bu hareketi akıllarda soru işareti bırakırken Oda tv’den ‘Bakan Loto’ başlıklı haberde Hulusi Akar ile ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. Hürrem Elmasçı’nın kaleme aldığı yazısında Bakan Akar ile ilgili iddialar merak konusu oldu. Elmasçı yazısında, ‘Ya Soylu ya Akar’ dedi. Elmasçı yazısına şöyle devam etti; 

“Herkesin merak ettiği Süleyman Soylu’nun yine İçişleri Bakanı yapılıp yapılmayacağı! İstanbul Valiliği yapan ve halen Ankara Valisi olarak görev yapan Vasip Şahin'in İçişleri Bakanı olacağı söyleniyor. 
Ya Sayın Soylu? Devletin güvenliğinden sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapılacağı iddia ediliyor. Bilemiyorum çocuklar, durumu en belirsiz isim Sayın Soylu, ben de merakla bekliyorum.
Aynı durum Sayın Hulusi Akar için de geçerli. Millî Savunma Bakanlığına devam edecek mi? Sayın Erdoğan’ın eski dönemde olduğu gibi milletvekilinin istifa ettirilip bakan yapılmasına artık karşı olduğu gelen bilgiler arasında.

Sayın Akar bakan yapılmazsa TBMM Başkanı yapılacağı belirtiliyor ki, ben pek emin olamadım, meclisin başına bir asker getirmeye Sayın Erdoğan sıcak bakar mı?” 
Öte yandan Bakan Akar, bugün Kayseri’de yapılan mazbata törenine katılmadı. Bakan Akar ile ilgili durumun ne olacağı merak konusu oldu. 
 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN