'Hoşça kal Kayseri' diyen Müdür yeni koltuğuna oturdu!

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü iken Ankara'ya atanan Psikolog Cüneyd Özdemir, yeni görevine başladı. Özdemir, koltuğa oturdu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

'Hoşça kal Kayseri' diyen Müdür yeni  koltuğuna oturdu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü iken Ankara’ya atanan Cüneyd Özdemir, Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevi devraldı. 6 yıl önce Konya’dan Kayseri’ye atanan Özdemir’in yen görev yeri Ankara oldu. Aslen Kayserili olan Özdemir, Ankara’da yeni görevine başladı. Özdemir, “Bugün itibariyle Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görevi Bekir Koçyiğit Müdürümüzden devraldık. Sayın Müdürümüz'e bugüne kadar sunduğu katkı için teşekkür eder yeni görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

'Hoşça kal Kayseri' diyen Müdür yeni  koltuğuna oturdu!

6 yıl önce Konya'dan Kayser'ye atanmıştı

Özdemir, Kayseri’den Ankara’ya atanırken, şu sözlerle veda etti: 6 yıl önce Mevlana şehri Konya'dan gelip, hocası Seyyid Burhaneddin  Hazretleri'nin şehri olan memleketim Kayseri de başladığım çalışmalarıma dün itibariyle nokta koyduk. Bu süre zarfında Bakanlığımız hizmet modellerini arz odaklı tüm vatandaşlarımıza sunmak için 7/24 esasıyla tüm mesai arkadaşlarımızla çalıştık. Bu çalışmalarda desteklerini her an hissettiğim omuz omuza çalışmaktan gurur duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Huzurun Şehri Kayserimize hizmet etme onurunu yaşattığı için Rabbime sonsuz şükrediyorum. Erciyes şehri, Makarr-ı Ulemâ şehri Kayseri hoş kal her daim Selam ve dua ile...

'Hoşça kal Kayseri' diyen Müdür yeni  koltuğuna oturdu!