'Hizmet çok geç ve sıkıntılı geliyor'

Cumhur İttifakı içerisinde yer alan ancak milletvekili seçimlerine kendi listeleriyle giren Yeniden Refah Partisi'nde Milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor. Adaylardan Ercan Arasi Kızılören'de konuştu: Hizmet çok geç ve sıkıntılı geliyor

'Hizmet çok geç ve sıkıntılı geliyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri Adayları 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. İncesu İlçesi Kızılören Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, vaatlerini sıraladı. 
Kızılören Mahalle Meydanı’nda düzenlenen programa, Milletvekili Adayları; Önder Narin, Ercan Aras, Selver Boztaş, Murat Yılmaz, İncesu İlçe Başkanı Mehmet Aras ile vatandaşlar katıldı. Burada konuşan partinin Milletvekili Adayı Ercan Aras, TBMM’nin Yeniden Refah Partisi’ne ihtiyacının olduğunu söyledi.  Kızılören Mahallesi’nin sorunlarını bilen birisi olduğunun altını çizen Aras, “Kızılören’e hizmet çok geç ve sıkıntılı geliyor” dedi.  Ülkede tarım ve hayvancılığın ithalata mahkûm edildiğine dikkat çeken Aras, üreticinin zor günler geçirdiğini kaydetti.
'MİLLİ GÖRÜŞ ÜRETİMDİR'
Yeniden Refah Partisi’nin tarım ve hayvancılık projeleri hakkında açıklamalar yapan Ara, "Milli görüş istihdamdır, üretimdir ve ekonomidir. Yeniden Refah Partisi politikaları ile ne diyor? ‘Ben geldiğim zaman Köylü Milletin Efendisidir’ diyor" diye konuştu.
'Hizmet çok geç ve sıkıntılı geliyor'
'KAYSERİ YENİ BİR HİZMET PROFİLİ İLE KARŞILŞACAK'
Milletvekili adayı Önder Narin, ise konuşmasında Kızılören’e milli görüşün müjdesini getirmekten mutlu olduklarını söyledi. 
Kızılören’de kendilerine karşılayan kalabalık bir topluluk görmekten mutlu olduklarını belirten Narin, “Kızılören, milli görüşü özlemiş. Kızılören Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı özlemiş. Bir hafta sonra bizler sizlerin bu özlemlerinize ve hizmet özleminize son vereceğiz. Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak, mecliste görev aldığımız ilk günden itibaren Kızılören başta olmak üzere Kayseri’nin tüm ilçeleri yeni bir hizmet profili ile karşılaşacak”  diye konuştu. 
Adaylar daylar, Kızılören Pazar Yeri’ni de ziyaret ederek, esnaflar ile sohbet ettiler.
'Hizmet çok geç ve sıkıntılı geliyor'