Hırsızlığın böylesi de pes dedirtti!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kayseri'de gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen malları yayınladı. Hırsızların bakkaldan çaldıkları ürünler ise bu kadarına da pes dedirtti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hırsızlığın böylesi de pes dedirtti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kayseri'de gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen malları yayınladı. Hırsızların bakkaldan çaldıkları ürünler ise bu kadarına da pes dedirtti. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı faaliyet gösteren Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda; 67 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı, 62 şüpheli şahıs yakalandı. Suça karıştığı tespit edilen 17 kişi tutuklandı.

Hırsızlığın böylesi de pes dedirtti!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü hırsızlık anlarının güvenlik kamerası görüntülerini ve çalınan ürünleri resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Müdürlük 'X' hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Asayiş Şube Müdürlüğümüz Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 67 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı, 62 şüpheli şahıs yakalandı. Suça karıştığı tespit edilen 17 kişi tutuklandı."

Hırsızlığın böylesi de pes dedirtti!

Yayınlanan görüntülerde ise hırsızların çaldığı ürünler görenleri şaşırttı. Çalınan ürünler arasında; 'Eldiven, bere, tornavida, ingiliz anahtarı, keski, bilgisayar, çakmak, sigara, cep telefonu, çikolata, gofret, bisküvi' yer aldı.