Herkes o küçük kızı konuşuyor

Yaklaşık 2 ay önce Erciyes Anadolu Holding'e bağlı İstiklal Şirketinin bir mağazasının önünden geçen küçük bir kız çocuğu yere düşen reklam flamalarını kaldırması, sosyal medyanın gündemine oturdu. Holding, o küçük kızı buldu ve yaptığı bu örnek davranış sonrasında ailesine mobilya hediye etti. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haber bülteninde...

Herkes o küçük kızı konuşuyor

Kayseri’nin Dünyaya açılan en büyük markası olan Erciyes Anadolu Holding’e bağlı İstikbal şirketi, yakışanı yaptı.

Küçük bir kız çocuğu, İstikbal mağazasının önünden geçerken yere düşen flamaları görüyor. Ardından da tek tek kaldırıyor. Küçük kızın yere düşen flamaları kaldırması büyük beğeni topladı. Sosyal medya üzerinden de yayınlanan bu anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Küçük kız, rüzgardan dolayı yere düşen reklam flamalarının yerde olmasına gönlü razı olmadı.

Herkes o küçük kızı konuşuyor

Annesiyle birlikte yolda yürürken, yaptığı bu anlamlı davranış, karşılıksız kalmadı. Önce küçük kızın kim olduğu öğrenildi, ardından da Erciyes Anadolu Holding tarafından jest yapıldı. Küçük kıza, bu örnek davranış sonrasında hediye verildi. Hediye, tam olarak açıklanmazken, küçük kızın ailesine yüksek ihtimal mobilya verildiği tahmin ediliyor.

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcının gördüğü ve paylaştığı bu davranış ‘Çok güzel hareketler bunlar’ olarak yorumlandı. Yaklaşık 2 ay önce kameralara yansıyan bu görüntü sonrası binlerce vatandaş yorum yaptı. 

Herkes o küçük kızı konuşuyor