Her kurban lösemili çocuklara can

Kurban Bayramı'na saatler kala Lösemili Çocuklar Sağlık Ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) hayırseverlerin desteğini bekliyor. Yıl boyunca farklı etkinliklerle hasta çocukların yanında olan LÖSEV'e destek olmak isteyen vatandaşlar, Kayseri için, 0 352 999 13 05 numaralı telefonla irtibat kurabilir.

Her kurban lösemili çocuklara can
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hasta çocuklara bir televizyon almak için yan yana gelen SSK Ankara Çocuk Hastanesi doktor, hemşire ve çalışanlarının yan yana gelerek, 1998 yılında temellerini attıkları LÖSEV, gün be gün büyüyerek dev bir organizasyona dönüştü. 2000 yılında Türkiye'nin ilk ve tek Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE'yi, 2008 yılında lösemili çocukların ücretsiz kolej eğitimi alabilecekleri Lösemili Çocuklar Okulu’nu, 2010 yılında ise tedavileri için Ankara dışından gelen ailelerin tedavi esnasında uzun veya kısa dönem konaklayabilmeleri için Lösemili Çocuklar Köyü’nü hayata geçiren LÖSEV, daha geniş kitlelere ulaşmak için vatandaşlardan destek bekliyor. 
Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinin ardından bölgeye yardımlarını hızla ulaştırmasının yanı sıra depremzedelere barınma ve ücretsiz tedavi imkânı sunan LÖSEV, “Kurban ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi güldürmek ibadetlerin en güzelidir” inancıyla, her yıl on binlerce ailenin sofrasına bereket taşıyor. LÖSEV’in bu anlamlı hareketine destek vermek isteyen Kayserililer 0 352 999 13 05 (Dahili: 4037) numaralı telefonla irtibat kurarak, desteklerini sunabilir.