'Hem yağış hem toz problemini çözdük'

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ilçede yapılan kilitli parke çalışmalarını inceledi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Hem yağış hem toz problemini çözdük'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin dört bir yanında devam eden alt yapı güçlendirme, yol yenileme ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi. 

Altun Sokak, Yeşil sokak ve Çiftlik Mahalleleri’ni gezen Başkan Özdoğan, “Yeni ve yenilenen yollarda Hacılarımız gelişiyor ve daha da güzelleşiyor dedi. 'Hem yağış hem toz problemini çözdük'Yeşil Sokak’ta yapılan kilit parke hakkında bilgiler veren Özdoğan, “Yeşil Sokak alt yapısı tamamlanan, vatandaşlarımızın imara uygun yapıları ile daha da güzelleşen bir alan. Yaklaşık 5 bin metrekarelik bir kilitli parke çalışmamız var. Bu alanda gerekli düzenlemelerden sonra başladı. Plan dahilindeydi. Bunları biz kış döneminde planlayıp alt yapı sorunu olmayan ve vatandaşımızın özellikle imara uygun yapılarından sonra taleplerini değerlendirerek bir sıralama içerisinde yaptığımız bir alan burası. Burayı da kısa zaman içerisinde tamamlayıp bu bölgedeki vatandaşlarımızın kentsel hizmetlerinin konforunu da arttıracağız.” dedi.'Hem yağış hem toz problemini çözdük'Ardından Çiftlik Mahallesi’ne geçen Özdoğan, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Sakar Çiftliğindeyiz bu bölgede yaklaşık 2500 metrekarelik bir alanda parke uygulaması yaptık. Çünkü burada alanın hemen bittiği yerde tarım alanları var. Ve özellikle bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın hayvancılıkta da kullandığı alanlarda sınır olan bir bölgeydi. Dar olması ve her yağış sonrasında da yolun burada özellikle sayfiye alanı kullanan vatandaşların yol kullanımında yaşadığı sıkıntılar bertaraf etmek adına burada da parke uygulamasını yaptık ve buradaki vatandaşlarımızın da hem yağış problemini hem de toz problemini çözmüş olduk. Güle güle kullansınlar.'Hem yağış hem toz problemini çözdük'