'Hayra motor şerre fren olacağız'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına dönen Önder Narin ile İl Sorumlusu Metin Akbaş seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. Akbaş, 'muhalefetimizi yine aynı şekilde devam ettireceğiz' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Hayra motor şerre fren olacağız'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına dönen Önder Narin ile İl Sorumlusu Metin Akbaş, parti il başkanlığında açıklamalarda bulundu. Seçime ilişkin değerlendirmeler yapan İl Sorumlusu Metin Akbaş, ikinci tur da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rekor bir oy alarak yeniden Cumhurbaşkanı olacağını söyledi. 

Akbaş, “Çok şükür ki 14 Mayıs günü milletimiz sandığa giderek milli görüşü mecliste görmek istediklerini ifade etmişlerdir. Ve Yeniden Refah Partimiz Türkiye’de yüzde 2,81 oy ile genel anlamda 1 buçuk milyon oy alarak meclise 5 tane vekil göndermiştir.” dedi. 'Hayra motor şerre fren olacağız'

'BİR OY ERDOĞAN’A BİR OY ERBAKAN’A'
“Erdoğan en yakın rakibine bile 2 buçuk milyon fark attı” diyen Akbaş, “Biz bu süreç içerisinde tüm vatandaşlarımıza Türkiye genelinde oy isterken şunu ifade ediyorduk; ‘Bir oy Erdoğan’a bir oy Erbakan’a’ diye oy istiyorduk bundan sonraki süreçte yani Cumhurbaşkanlığı sürecinde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan en yakın rakibine bile 2 buçuk milyon fark oy atmış ama oran durumu yüzde 50+1’i göremediğinden dolayı seçim ikinci tura gitmiştir. 28 Mayıs gününde de Cumhur İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah 14 Mayıs’taki seçimden çok daha fazla çok daha yüksek bir oyla rekor kıracak bir oy alarak inşallah Cumhurbaşkanı seçtirip seçimi tamamlamış olacağız.” ifadelerini kullandı. 

'YEREL SEÇİMLER İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLAYACAĞIZ'

Akbaş, sözlerine şöyle devam etti; “Dediğimiz gibi milli görüş mecliste beş tane vekilimiz mecliste biz bundan sonraki süreçte, hayra motor şerre fren olup muhalefetimizi yine aynı şekilde devam ettireceğiz ve önümüzdeki yerel seçimlere de bir an önce hazırlıklarımızı yapıp hem Kayseri hem tüm Türkiye genelinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz."