Haymana yeniden aday...

İYİ Parti'de ilçe kongreleri devam ediyor... Talas ilçe kongresi öncesi mevcut Başkan Avukat Haymana yeniden aday olduğunu duyurdu.

Haymana yeniden aday...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti'de Bünyan ile başlayan ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Şu ana kadar Bünyan, Hacılar, Akkışla, Develi, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçe kongreleri yapıldı. Partide yarında Felahiye ilçe kongresi yapıldı. Kongre süreci devam ederken 26 Kasım'da yapılacak olan Talas ilçe kongresinde mevcut İlçe Başkanı Osman Haymana yeniden aday olduğunu açıkladı.
Haymana yeniden aday...
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Haymana, "Kuruluşundan beri neferi olduğum İYİ  Partimizin, 26.11.2022 tarihinde yapılacak olan 3. Olağan Kongresinde Talas İlçe Başkanlığına yeniden adayım. Rabbim vatanımıza ve necip Türk Milletimize hizmet etmeyi nasip etsin. Partimiz için emek veren ve destek olan tüm cesur insanlara sükranlarımı sunuyorum" dedi. Haymana, partinin yerel seçimlerde aynı zamanda Belediye Başkan adayıydı. Haymana'nın düzenlediği toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman da katıldı. 
Haymana yeniden aday...
ÇALIKSOY DA ADAY!
Diğer yandan partinin Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olan Mustafa Çalıksoy'un da aday olcağı ifade edildi. Çalıksoy'un aday olabilmek için Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ettiği öğrenildi. 
Haymana yeniden aday...İYİ PARTİ'NİN KONGRE TAKVİMİ
Haymana yeniden aday...