Hayırsever iş adamı Molu aşı olduktan sonra o ismi ziyaret etti?

Kayseri'nin hayırsever iş adamlarından Faruk Molu, Koronavirüs aşısı olduktan sonra Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Sema Karaoğlu'nu ziyaret etti.

Hayırsever iş adamı Molu aşı olduktan sonra o ismi ziyaret etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

O anı paylaşan KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu, 'Kayseri’nin en büyük çınarlarından biri olan sevgili  Faruk Molu, beni de onurlandırdı' dedi.

'SERBEST BÖLGE'NİN VE YAMULA BARAJI’NIN KURUCUSU FARUK MOLU’DUR'

Karaoğlu, Molu’nun ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Kayseri’nin en büyük çınarlarından biri olan sevgili  Faruk Molu, dün 2. aşısını olduktan sonra bana da uğradı. Beni de onurlandırdı. Pandemi nedeni ile ben aşağı indim aracında görüştük. Faruk Abiyi görmek, ondan feyz almak gurur verici. Kendisine sağlıklı ömürler dilerken bir kez daha kısacık bu dev çınardan bahsetmek istiyorum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni takiben öğrenimine Almanya’da devam etmiş olan Faruk Molu 1981 yılına kadar D.P.T.’de Daire Başkanlığı ve Müsteşar yardımcılığı, Yüksek Planlama Kurulu Üyeliği, DESİYAP Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı olmak üzere kamuda çeşitli görevler yapmıştır. 1980’li yıllarda KARSU yönetimine katılmış olan Faruk Molu 2001 yılına kadar Genel Müdür olarak hizmet etmiştir. Bugün gururla bahsettiğimiz ekonomimizin can damarı Serbest Bölge’nin ve birçoğumuzun hayran kaldığı Yamula Barajı’nın kurucusu Faruk Molu’dur. Bu şehre, bu ülkeye hizmet etmiş, 90 yaşını geçmiş olan hayırsever, müteşebbis ve her haliyle örnek bir insan olan Faruk Abi ye yürekten teşekkür ediyor, sağlıklı bir ömür için dua ediyorum. Faruk Molu gibi insanların çok olması mümkün değil ama çoğalması dileğiyle, iyi ki var diyorum.