Hayatını kaybeden eski vekil son yolculuğuna uğurlandı...

Kayseri eski Milletvekili Niyazi Özcan için Valilik önündeki resmi tören düzenlendi. Törenin ardından Özcan, son yolculuğuna uğurlandı...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hayatını kaybeden eski vekil son yolculuğuna uğurlandı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hayatını kaybeden AK Parti 22.Dönem Kayseri Milletvekili Niyazi Özcan (73) için Valilik önünde resmi tören düzenlendi.

Geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Özcan için Kayseri Valiliği hizmet binası önünde resmi tören düzenlendi. Cenaze törenine, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Emrah Karayel, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TBMM eski Başkanı Sadık Yakut, MHP Kayseri eski Milletvekili Hamdi Baktır, ilçe belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri katıldı. 

Kayseri Valiliği önünde düzenlenen törende ilk olarak Niyazi Özcan’ın biyografisi okundu, ardından da saygı duruşunda bulunuldu. Resmi törenin ardından Özcan, Hulusi Akar Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. 

NİYAZİ ÖZCAN KİMDİR

Tomarza ilçesinde 1949 yılında doğan Özcan, ilkokuldan sonra eğitimine Nazmi Toker Ortaokulu ve Kayseri Lisesi'nde devam etti. Özcan, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mimar olarak mezun olduktan sonra da Öz-Kar İnşaat'ı kurdu. 22. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili olan Özcan, ayrıca Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği kuruculuğu, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odası'nda meslek komitesi başkanlıkları yaptı. Özcan, aynı zamanda Kayserispor Kulübü yöneticiliğinde de bulundu.