Havada büyük panik! Kayserispor kafilesi büyük tehlike geçirdi

Kayserispor takımı, büyük tehlike atlattı. Takımının İstanbul'a gitmek üzere Kayseri'den havalanan uçağa iki kere Yıldırım düştü. İstanbul uçağı, acil iniş yapmak zorunda kaldı. Şimşekler uçağın sol kanadına isabet ederken, futbolcular ve yolcular büyük panik yaşadı. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Havada büyük panik! Kayserispor kafilesi büyük tehlike geçirdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor takımının İstanbul'a gitmek üzere havalanan uçağı, hava koşulları nedeniyle korku dolu anlar yaşadı. Uçak, Kayseri'den havalandıktan sonra 2 kez Yıldırım isabet etti. Yıldırım çarpmasiyla birlikte büyük tehlike atlatıldı. İstanbul uçağınının sol kanadına Yıldırım isabet ederken, bir hasar oluşmadı. Uçak hava koşullarından dolayı Kayseri'ye acil iniş yaptı. Futbolcular arasında panik ve korku hala devam ediyor. Bazı oyuncular uçağa yeniden binmek istemedi. Oyuncuların ikna çabalarının devam ettiği öğrenildi. Uçağın 40 dakika gecikmeli olarak tekrar havalanacağı bilgisi geldi.

Acil iniş anıyla birlikte oyuncularında içinde olduğu kafile ve diğer yolcular arasında kısa süreli panik oluştu. Kayserispor kafilesi şu an havaalanında yeniden uçuş için bekliyor. Bu beklenmedik olay sonrasında Başkan Ali Çamlı ve yönetiminin futbolcuları sakinleştirmeye ve yeniden binmeleri için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.