Havaalanında panik, 'Bombalayalım mı?'

Türk Hava Yolları uçağında yerini beğenmeyen 2 yolcunun hostesi tehdit ettiği iddia edildi...Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Havaalanında panik, 'Bombalayalım mı?'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İddialara göre Kayseri, İstanbul uçuşunu gerçekleştirmek üzere olan Türk Hava Yollarına ait bir uçakta iki yolcu biletleri ekonomi sınıfı olmasına rağmen business class'da yolculuk etmek istedi. Hostes, yolcuları biletlerinin bu kısma uygun olmadığı gerekçesiyle, yerlerine dönmeleri konusunda uyardı. Hostesin uyarısını dikkate almayan ve inatçı bir tutumla Business'da yolculuk etmek isteyen yolcuların: "İlla uçağınızı bombalayalım mı?" şeklinde bir cümle kurdukları iddia edildi. Tehditten rahatsız olan hostes durumu pilota iletti. Pilot da ben bu şahıslarla uçmam dedi ve şahıslar uçaktan indirildi.

Olay Kayseri Erkilet havalimanında, gece saatlerinde gerçekleşti. Yaşanan bu olaydan dolayı uçuş gecikmeli olarak gerçekleşti.

İhbar üzerine havaalanına gelen polis ekipleri, şahısları gözaltına aldı. Şahıslara 'tehdit' suçundan işlem yapıldığı öğrenildi. Uçak daha sonra havalandı.

'Bombalayalım mı?'