Hatırlayan var mı? Şu an Kayserispor'da çalışıyor!

Kayserispor'un efsane kadrosunda kimler var kimler! Sarı-Kırmızılı takımın Süper Lig'i 5'inci bitirdiği sezonda Pini Balili'den Mehmet Topuz'a, İlhan Parlak'tan Ali Turan'a birçok isim yer alıyor. O sezon öyle bir isim var ki, şu an takımda görev yapıyor.

Hatırlayan var mı? Şu an Kayserispor'da çalışıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da 2005-2006 futbol sezonunda forma giyen futbolcular arasında öyle bir isim var ki, şu an kulüpte çalışıyor.

Bu isim Murat Duman! Başarılı bir futbol hayatının ardından sportif direktörlük yapan Duman, 2 yıldır Sarı-Kırmızılı takımın bünyesinde hizmet veriyor. Murat Duman’ın Kayserispor’a transfer olduğu yıl kadroda yine tanıdık isimler göze çarpıyor. Duman, 2005 yılında Kayserispor’da forma giymiş, ardından da Sivasspor’a transfer olmuştu. 2010 yılında Türk Telekom’da futbol kariyerini tamamlayan Duman, Kayserispor’da Berna Gözbaşı döneminde Futbol Direktörü olarak göreve gelmiş ve halen çalışıyor.

Hatırlayan var mı? Şu an Kayserispor'da çalışıyor!

Kayserispor'un altın yılı!

Duman’ın Kayserispor’a geldiği dönemde Ali Turan, Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Kamber Arslan, Alex Yordanov, Dımıtar Ivankov, Tevfik Altıok, İlhan Parlak, Kemal Okyay, Ergün Teber, Bülent Bölükbaşı, Muhammet Hanefi Yoldaş, Ali Üçkulak, Tomas Pesir, Samuel Johnson, Mehmet Ali Tunç, Köksal Yedek, Levent Kayatekin, Altan Güneş, Pini Balili, Aydemir Yavuz, Fatih Ceylan ve Yasin Erdem forma giyiyordu. Kayserispor, o sezon muhteşem bir başarı göstermişti. Galatasaray’ın şampiyon olduğu yıl, Sarı-Kırmızılı ekip de 51 puan toplayarak sezonu 5. Sırada tamamlamıştı. Kayserispor, 52 puanın 32’sini Kayseri’de kendi sahasında almayı başarmıştı. Bu futbolcular arasında Ergün Teber de şu an menajerlik yapıyor. Teber, Duckens Nazon'u getiren isim olarak göze çarpıyor. 

Hatırlayan var mı? Şu an Kayserispor'da çalışıyor!