Hasan Çınar Vali amcasını ziyaret etti

SMA Tip 1 doğumdan tedavi gören Hasan Çınar ve ailesi, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti. Bu duygusal buluşmada aile, Vali Çiçek'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde...

Hasan Çınar Vali amcasını ziyaret etti

SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele eden küçük Hasan Çınar ve ailesi, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti.Hasan Çınar Vali amcasını ziyaret etti Bu özel buluşma, Hasan'ın tedavisinin başarıyla geçmesinin ardından gerçekleşti. Hasan Çınar ve aile, Vali Çiçek'e sağladıkları desteklerden dolayı minnettarlıklarını dile getirdi.Hasan Çınar Vali amcasını ziyaret ettiSMA (Spinal Musküler Atrofi), kasları kontrol eden motor nöronları genetik bir bozukluktur. Özellikle SMA Tip 1, en yaygın form olarak bilinen ve bebeklik döneminde ortaya çıkar. Hasan Çınar da bu nadir görülen bebek hastalığıyla mücadele etti. 
Hasan Çınar'ın ailesi, oğullarının tedavisi için yoğun bir çaba sarf etmişti. Kayseri’de yapılan destek gecesinde Hasan Çınar’a toplanan para sonucu Hasan çınar yurtdışına gitmişti. Hasan Çınar'ın tedavisinin başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından, yüzler gülüyor. Ziyaret sırasında duygusal bir atmosfer yaşandı. Vali Gökmen Çiçek, Hasan Çınar ile yakından ilgilendi.
Hasan'ın annesi, tüm destekçilerin yardımlarıyla bu süreci atlattıklarını belirterek, teşekkür etti. Hasan Çınar’ın dedesi ve babası da çocuklarının tedavisinde destek veren herkese minnettarlıklarını dile getirdiler. Hasan Çınar Vali amcasını ziyaret etti
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de tedavisi başarıyla tamamlanan Hasan Çınar ve ailesinin kendilerini ziyaret ettiği için mutlu olduğunu aktardı.