Harun Çevik son yolculuğuna uğurlandı

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Eyüpoğlu Profil ortaklarından Halil ile Emre Çevik'in babaları Harun Çevik son yolculuğuna uğurlandı.

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Eyüpoğlu Profil ortaklarından Halil ve Emre Çevik’in babaları, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Çevik son yolculuğuna uğurlandı. 

Merhum Harun Çevik bugün öğle namazına müteakip Hulusi Akar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, çok syaıda iş insanı, ailesi, ve sevenleri katıldı. 

Harun Çevik son yolculuğuna uğurlandı

Mimarsinan OSB’den taziye mesajı

Harun Çevik’in vefatının ardından Mimarsinan OSB yönetimi taziye mesajı yayımlandı.

Açıklamada, “Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Üyemiz, kıymetli büyüğümüz Harun Çevik’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bölgemize ve sanayi camiamıza sunduğu katkıları daima saygı ve minnetle hatırlayacağız” ifadelerine yer verildi.

Mimarsinan OSB yönetimi açıklamasında ayrıca, merhum Harun Çevik’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanayi camiasına başsağlığı dileklerini iletti.