Harekete geçildi! Kayserispor tesislerine bakın ne yapılıyor?

Kayserispor tesislerine ne yapılıyor? Konuyla ilgili açıklama geldi. Projenin görselleri bile taraftarları heyecanlandırdı. Yakında hayata geçeceği belirtilen projenin detaylar Kayseri haber bülteninde.

Harekete geçildi! Kayserispor tesislerine bakın ne yapılıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'un tesislerine ne yapılacak? Konuyla ilgili dikkat çeken gelişme. Kayserispor'un Taraftar Grubu Kapalı Kale'den yapılan açıklamada yakında inşaat çalışmalarının başlatılacağı ifade edildi.

Harekete geçildi! Kayserispor tesislerine bakın ne yapılıyor?

Taraftrlar bu konuda girişimde bulunan Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç'a da teşekkür etti. Projenin Koç'un girişimleriyle hayata geçirileceği dile getirildi. 

Harekete geçildi! Kayserispor tesislerine bakın ne yapılıyor

Koç'un girişimiyle yapılacak

Kapalı Kale'den yapılan açıklamada, "Kayserispor markasının kurumsal kimliğinin her geçen gün daha yukarı ivme kazandığı bu günlerde tesislerimize kulüp basın sözcümüz Samet Koç'un girişimleri neticesinde antrenman sahasına aşağıda görmüş olduğunuz tribün bölümü inşaa edilecektir" denildi. 

Harekete geçildi! Kayserispor tesislerine bakın ne yapılıyor

Taraftar konforlu alanda vakit geçirecek

Yapılacak alanda taraftarın konforlu vakit geçirme şansı elde edeceği de ifade edildi. Açıklamada, şu ifadeler yer aldı: Yapılacak projeyle siz değerli taraftarlarımız takımımız ile hem daha yakından hemde daha konforlu alanlarda vakit geçirme şansı elde edecek olup, bu proje ile kulübümüzün kurumsal kimliği ve tesisleşmesi adına önemli bir adım daha atmış olacaktır. Bu vesileyle, projenin hizmete geçmesinde maddi manevi desteğini esirgemeyen kulüp basın sözcümüz Samet Koç'a teşekkürlerimizi sunar, kulübümüze ve büyük Kayserispor camiasına hayırlı olmasını dileriz.

Harekete geçildi! Kayserispor tesislerine bakın ne yapılıyorHarekete geçildi! Kayserispor tesislerine bakın ne yapılıyorHarekete geçildi! Kayserispor tesislerine bakın ne yapılıyorHarekete geçildi! Kayserispor tesislerine bakın ne yapılıyor