Halaçoğlu neyi açıklayacak?

Parti kurma çalışmalarını sürdüren Kayseri siyasetinin önemli ismi Yusuf Halaçoğlu, bugün saat 21.00'de açıklamalarda bulunacağını belirtti. Halaçoğlu'nun neler açıklayacağı merak konusu oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Halaçoğlu neyi açıklayacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri siyasetinin önemli isimlerinden, MHP’de Kayseri Milletvekilliği ve TBMM Grup Başkanvekilliği yapan, İyi Parti’nin kurucuları arasında yer alan Türk Tarih Kurumu eski başkanlarından Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu parti çalışmalarını sürdürüyor.

Halaçoğlu, dün partinin kurucularıyla Ankara’da bir araya gelerek partinin isminin Kutlu Parti olduğunu duyurmuştu. Halaçoğlu, bugün de partisiyle ilgili önemli açıklamaları Youtube kanalı üzerinden yapmaya hazırlanıyor. Halaçoğlu, konuyla ilgili olarak sosyal medyadan bir açıklama yaparak ‘Bugün (6 Mayıs) saat 21’de youtube kanalımda kurmakta olduğumuz Kutlu Parti ile ilgili bir paylaşımda bulunacağım. İlgilenen arkadaşlarımı beklerim’ ifadeleriyle vatandaşlara çağrıda bulundu. Kutlu Parti’nin çizgisini ‘Biz ne sağcıyız, ne solcuyuz. Vatanseveriz’ sözleriyle açıklayan Halaçoğlu’nun açıklamaları merak konusu oldu.