Halaçoğlu: Dik durmayıp, çıkar peşinde koşanlara ders verdiler!

MHP Kayseri eski Milletvekili ve aynı zamanda Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof Dr Yusuf Halaçoğlu'dan dikkat çeken tepki. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Halaçoğlu: Dik durmayıp, çıkar peşinde koşanlara ders verdiler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri eski Milletvekili ve aynı zamanda Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof Dr Yusuf Halaçoğlu, Süper Kupa finalinin oynanacağı Suudi Arabistan'da yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. 

Suudilerin İstiklal Marşı okunmasına izin vermediği öne sürüldü. Diğer yandan yine takımların  'Yurtta Sulh cihanda sulh'  yazılı pankart ve Atatürk tişörtleri çıkmasına da Suudi Arabistan yönetiminin izin vermediği belirtildi. Yaşanan bu olayın ardından takımlar sahaya çıkmama kararı aldı ve Kupa finali iptla oldu. Suudi Arabistan'da yaşanan bu durum tepkileri de beraberinde getirdi. Sosyal medyada vatandaşlar bu duruma isyan etti. Vatandaşların Atatürk paylaşımları da yine dikkat çekti. Türkiye Ata'sına sahip çıkarken, kamuoyunun tanıdığı isimlerden de dikkat çeken açıklamalar geldi. Bu isimlerden biri de MHP Kayseri eski Milletvekili ve aynı zamanda Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof Dr Yusuf Halaçoğlu oldu. Halaçoğlu, şu ifadeleri kullandı: Galatasaray ve Fenerbahçe futbol takımlarımızı ve yöneticilerini Millî hassasiyetlerinden dolayı yürekten kutluyorum. Son zamanlarda dik duramayan, çıkar peşinde olanlara da iyi bir ders verdiler. Türk Milleti’nin gönlünde taht kurdular. Alkışlar bu kararı alan yöneticilere…

Halaçoğlu: Dik durmayıp, çıkar peşinde koşanlara