Hakim karşısına çıkmadan anlaştılar! Anlaşma şartları dikkat çekti

Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosundaki müzakereler sonucu hakim karşısına çıkmadan anlaştı. Uzlaşı ile sonuçlanan dosyalardan bazılarında ise istenen talepler dikkati çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Hakim karşısına çıkmadan anlaştılar! Anlaşma şartları dikkat çekti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bu yıl uzlaştırmacıya yönlendirilen 8 bin 968 dosyadan 3 bin 200'ünde müşteki ve şüpheliler, Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosundaki müzakereler sonucu hakim karşısına çıkmadan anlaştı. Uzlaşı ile sonuçlanan dosyalardan bazılarında ise istenen talepler dikkati çekti.

Depremzede aileye 10 bin lira bağışta bulunma şartıyla anlaştı

"Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçlamasıyla uzlaştırma bürosuna giden başka bir olayda, taraflardan müşteki H.Y'nin, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden gelen depremzede H.B. ve ailesi için 10 bin lira bağışta bulunması şartı, şüpheli S.Ç. tarafından uygun bulundu.
Şüphelinin 2 bin liradan 5 taksitle ödeme talebinin kabul edilmesinin ardından taraflar uzlaştı.

"Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma" suçuna ilişkin diğer olayda ise mağdur S.Ş, şüpheli B.D. ile 3 bin lira su kuyusu yapımı, 2 bin lira fidan dikimi olmak üzere Türkiye Diyanet Vakfına 5 bin lira bağış yapılması, 5 bin lira da kendisine ödemesi konusunda uzlaştı.