Hain terör saldırısında Kayserili askerler de yaralanmış

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pençe-Kilit Harektı bölgesinde 9 kahraman askerin şehit olduğu kalleş saldırıda yaralanan askerler arasında 2 Kayserili Mehmetçik olduğunu ve durumları hakkında bilgi verdi. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Hain terör saldırısında Kayserili askerler de yaralanmış
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kansere Karşı Birlikte Derneği’nin (KANKA) öncülüğünde ERÜ KANKA Çocuk Hematoloji/Onkoloji Hastanesi ve Kemik İliği Nakli Merkezi’nde tedavi gören hastalara destek olma amacıyla düzenlenen programa katıldı.

Hain terör saldırısında Kayserili askerlerde yaralanmış

Bir salonda gerçekleştirilen ve ikincisi düzenlenen geleneksel kahvaltı etkinliğine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte katıldı. Programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, KANKA Derneği Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü, ilçe belediye başkanları, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan 9 askere Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başladı. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 kahraman askerin şehit olduğu kalleş saldırıda yaralanan askerler arasında 2 Kayserili Mehmetçiğin de olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Şehit olan 9 canımız, kahramanımızın şahsında tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de Cenab-ı Allah’tan şifalar diliyorum. 2 Kayseri’mizden gazimiz var. Onlarla da telefonda konuştum, çok şükür durumları iyi, Ankara GATA’da tedavileri sürüyor” dedi.

Hain terör saldırısında Kayserili askerlerde yaralanmış