Kayseri'de hafta sonu ulaşım ücretsiz!

Hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayseri'de hafta sonu ulaşım ücretsiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye genelinde 3 milyon 120 bin 878 kişi hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nı (YKS) bekliyor. 8 Haziran Cumartesi günü Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) 9 Haziran Pazar günü Alan Yeterlilik Testleri'ne (AYT) ve Yabancı Dil Testi'ne (YDT) girecek adaylara Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden müjdeli bir haber geldi.

Hafta sonu ulaşım ücretsiz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyadan, ‘Her şey gençlerimiz için…’ başlığı ile yaptığı paylaşımla adayların toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanabileceklerini duyurdu.

Başkan Büyükkılıç, paylaşımında, ‘Her şey gençlerimiz için… 8-9 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek adaylar sınav giriş kâğıtlarını göstererek otobüs ve tramvaydan ücretsiz yararlanabileceklerdir.Tüm adaylara şimdiden sınavlarında başarılar diliyorum. Rabbim zihin açıklığı versin.’ İfadelerine yer verdi.