Hacılar'da hangi isimler Belediye Meclisine girdi?

Hacılar ilçesinde Belediye Başkanlığı seçiminde AK Parti'den mevcut Başkan Bilal Özdoğan ile Yeniden Refah Partisi'nin adayı Bünyamin Geçgil'in yarıştı. Peki hangi isimler Belediye Meclisi'ne girdi? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Hacılar'da hangi isimler Belediye Meclisine girdi?

31 Mart Yerel Seçimleriyle beraber il ve ilçelerdeki Belediye Meclis Üyeleri'de belli olmaya başladı. Hacılar ilçesinde Belediye Başkanlığı seçiminde AK Parti'den mevcut Başkan Bilal Özdoğan ile Yeniden Refah Partisi'nin adayı Bünyamin Geçgil yarıştı.

Resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Başkan Bilal Özdoğan oyların yüzde 38.61'ni alırken Yeniden Refah'ın adayı Bünyamin Geçgil ise oyları yüzde 19.74'nü aldı. Hacılar Belediye Meclisi'nde ise AK Parti oyların yüzde 43.86'sını alırken Yeniden Refah Partisi oyların yüzde 33.30'nu alarak ikinci parti oldu.

Bu sonuçlara göre Hacılar Belediye Meclisinde de görev alacak Meclis üyeleride belli oldu. Hacılar Belediye Meclisi'nde 5 yıl boyunca görev alacak isimler resmi olmayan sonuçlara göre netleşti. Hacılar Belediye Meclisi'nde AK Parti'den 8 isim yer alırken Yeniden Rehaf Partisi'nden 4 isim yer aldı.

Hacılar'da hangi isimler Belediye Meclisine girdi?

AK Parti'den Ömer Gökçe, Ahmet Bostancı, Fazilet Kahraman, Bekir Tuğrul, Yusuf Hakan Özdemir, Adnan Bayrami Yasin Mutlu, yer alırken Yeniden Refah Partisi'nden ise Ercan Baktır, Furkan Temizkan, Ömer Kaçan ve Mükremin Aysu yer aldı.

Hacılar'da hangi isimler Belediye Meclisine girdi?