Hacı Ali Kaplan Derneği'nden o partiye destek...

Büyük Birlik Partisi Kayseri 1.sıra Milletvekili Adayı Hakan Satılmış Hacı Ali Kaplan sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Hacı Ali Kaplan Derneği'nden o partiye destek...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda: 
Hacı Ali Kaplan sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinin Büyük Birlik Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Satılmışa destek vereceklerini ifade etti.
Hakan Satılmış, 1983 Yılında Kayseri İli Sarız İlçesi Damızlık Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Damızlık köyünde, ortaokul ve liseyi Pınarbaşı İmam Hatip lisesinde tamamladı. 28 Şubat süreciyle birlikte meslek liselilere ve imam hatiplere uygulanan katsayı problemi nedeniyle üniversite eğitimine devam edemedi ve erken yaşlarda ticari hayata atıldı.
2006 yılında Alperen Asansör firmasını kurdu ve henüz 23 yaşında genç bir girişimci olarak ticaret hayatına başladı. 2016 yılında DECO Asansör fabrikasını kurdu ve üretime başladı. 2020 Yılında KS Asansör firmasını kurdu. Hali hazırda mevcut fabrika ve firmalarında 150 personeli istihdam etmekte olup bu firmaların Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmaktadır.
Özellikle girişimciliğe ayrı bir değer veren Hakan Satılmış, gençlere ve Ar-Ge'ye verdiği destekler ile bilinmektedir. Bilime ve teknolojiye önem verdiğini her seferinde dile getirmekte ve bunu Büyük Türkiye vizyonunda ve iş hayatında vazgeçilmez olarak görmektedir.
Bu geniş ve yenilikçi vizyonunun yanında sosyal ve iktisadi STK'larda da aktif rol almakta ve 2018 yılından bugüne Kayseri Ticaret Odası'nda meclis üyesi olarak görev yapmaktadır.
Evli olup 1 kız ve 3 erkek çocuk babasıdır.
Siyasi hayatı ve Büyük Birlik Partisi
Hakan SATILMIŞ, 2003 Yılında Büyük Birlik Partisi'ne katılarak aktif siyaset hayatına başladı. Zaman içerisinde partinin farklı teşkilatlarında görev aldı. Bu görevlerde her zaman Muhsin Yazıcıoğlu'nun vizyonunu kendisine rehber edindi.
Ağustos 2022'de Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığı'na getirildi. 14 Mayıs 2023 Türkiye 28. Dönem Parlamento seçimleri için il başkanlığı  görevinden affını isteyip Büyük Birlik Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili adayı oldu.