Güvenilir Ev Arkadaşını Roombadi ile Bulun

İş, eğitim veya kısa süreli seyahat gibi amaçlarla gittiğiniz şehirde kalacak ev arıyor olabilirsiniz. Genellikle üniversite öğrencilerinin kiraya ortak ev arkadaşı bularak giderleri bölüşmek istemesi nedeniyle, bu seçenek özellikle büyük şehirlerde yaygın olarak kullanılır.

Güvenilir Ev Arkadaşını Roombadi ile Bulun
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Günümüzde artan kira maliyetleri ve enerji masrafları nedeniyle, özellikle büyük şehirlerdeki en popüler yaşam modellerinden biri paylaşımlı ev arkadaşlığı. Ev arkadaşlığı, halihazırda boş odası olanların ek gelir elde etmek veya kiraya ortak olarak tek bir evi kiralamak isteyenlerin tercih ettiği bir seçenek. Sistem olarak fazlasıyla ekonomik ve faydalı olan ev arkadaşlığında ne yazık ki yanlış arkadaş tercihinden dolayı oldukça büyük problemlerin yaşanma ihtimali de var. Peki henüz ev arkadaşı aramanın ilk adımında alacağınız ufak kararların, gelecekte ortaya çıkabilecek ciddi sorunları önlemek için yeterli olduğunu söylesek? İşte kiraya ortak ev arkadaşı bulmanın en modern ve güvenilir hali!

Ev Arkadaşı Nasıl Bulunur?

İş, eğitim veya kısa süreli seyahat gibi amaçlarla gittiğiniz şehirde kalacak ev arıyor olabilirsiniz. Genellikle üniversite öğrencilerinin kiraya ortak ev arkadaşı bularak giderleri bölüşmek istemesi nedeniyle, bu seçenek özellikle büyük şehirlerde yaygın olarak kullanılır. Ayrıca bu şehirlerdeki çalışma imkanları da pek çok kişinin kariyer amacıyla gittiği bölgede en azından ilk başta masrafları kısmak için ev arkadaşı aramasına neden olur. Bunun yanı sıra yurt dışı değişim öğrencileri ve kısa süreli gezi planlayanlar için de en avantajlı konaklama yöntemlerinden biri ev arkadaşlığıdır. Ancak ev arkadaşı bulmak her zaman beklendiği kadar kolay olmayabilir ve yanlış verilen kararlar nedeniyle ileride ev içi çatışma riski artabilir.

Herhangi bir amaçla ev arkadaşı arayanların tercih ettiği yöntemlerden bazıları;

 

  • Üniversite ortak alanlarını ve ilan panolarını kullanmak
  • Arkadaşlar aracılığıyla ev arayan ortak arkadaşlarla tanışmak
  • Yakın arkadaş veya aile üyeleri ile konuşmak
  • Online forumları araştırmak
  • İlan paylaşım sitelerine göz atmak
  • Ev arkadaşı bulma uygulamalarından faydalanmak şeklinde sıralanabilir.

Bu yöntemlerden herhangi birine başvurarak ev arkadaşı bulabilir veya kendi evinizin odasını başkalarına kiralayabilirsiniz. Ancak bu aşamada yaşam tarzı ve sorumluluk bakımından ileride sorun yaşanmaması için güvenilir insanlarla aynı evi paylaşmanız gerekir. Haliyle ortak ev paylaşımında ev arkadaşı bulmaktan çok, güvenilir bir ev arkadaşı bulmak önem kazanır ve bunun için aynı şekilde güvenilir olan kaynaklardan faydalanmanız önerilir. Aksi halde huzursuz ve yaşanılmaz bir ev arkadaşlığı süreci nedeniyle, yeniden ev veya ev arkadaşı aramak durumunda kalabilirsiniz.

Güvenilir Ev Arkadaşı Bulmak için Tek Adres: Roombadi

Yeni nesil bir güvenilir ev arkadaşı bulma platformu olan Roombadi, herkesin kendi yaşam tarzına ve kriterlerine uygun insanla tanışarak istediği yaşam standardına sahip olması için kullanılan bir arayüz. Bu arayüzün diğer ev arkadaşı bulma kaynaklarından temel farkı ise; kullanıcıları tek bir platformda birleştirerek ve belirli bir güven puanı sistemine tabi tutarak aradıkları evi daha hızlı bulmalarını sağlamak. Web site veya mobil uygulama üzerinden ilan girenlerin kriterleri belirlediği, sahip oldukları doğrulama oranına göre listelendikleri Roombadi; aynı zamanda ev arayışındakilerin de istedikleri özellikleri belirlemelerine yardımcı oluyor. Lokasyon ve kira bedeli gibi ev ile ilgili temel filtrelerin ayarlanmasından çok daha öte araçlar sunan Roombadi, herhangi iki kullanıcının anlık mesajlaşma üzerinden birbirini daha iyi tanımasına imkan tanıyor ve bu şekilde ev arkadaşlığını oldukça güvenilir bir hale getiriyor.

 

Hayalinizdeki evde anlaşacağınız bir insanla kalarak kira giderlerini düşürmek, masrafları azaltmak ve keyifli bir sosyal çevreye dahil olmak için Roombadi uygulamasını hemen indirebilirsiniz. Profilinizi ücretsiz olarak oluşturduktan sonra ister mevcut eviniz için ilan açarak ideal insanlarla tanışmaya başlayabilir, isterseniz de filtreleme araçlarını kullanarak aradığınız özelliklere sahip ilanları kıyaslayabilirsiniz. Uygulamadaki güvenilirlik puanının desteği ve anlık haberleşme araçları ile en güvenilir ev arkadaşına kolayca ulaşabilirsiniz.