Günün öne çıkan haberleri (17 Ocak 2019)

Günün öne çıkan haberleri (17 Ocak 2019)
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

17 Ocak 2019'da Kayseri'de hangi gelişmeler yaşandı? 

Kayseri’de ikinci seri cinayet vakası

Kayseri'de 5 yıl arayla ikinci cinayetini işleyen ve polis ekiplerince yakalandıktan sonra tutuklanan kungfu sporcusu Orhan Gökçek'in 2007 yılında kız kardeşi hakkında laf çıkaran bir kişiyi aynı yöntemle öldürdüğü belirlendi. 

https://www.kayseriolay.com/kayseri-de-ikinci-seri-cinayet-vakasi-h43950.htm

 

Vali Günaydın evinde eğitim gören Enes Erdem’e karnesini verdi

Vali Şehmus Günaydın, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle evinde tedavi gören Enes Erdem’e karnesini verdi.
Melikgazi ilçesi Mustafa Eraslan Lisesinde eğitim gören 11-D öğrencisi Enes Erdem’i evinde ziyaret eden Vali Günaydın, evlerinde eğitim gören 116 öğrenci adına karneyi Enes Erdem’e verdi.

https://www.kayseriolay.com/vali-gunaydin-evinde-egitim-goren-enes-erdem-e-karnesini-verdi-h43945.htm

Başkan Büyükkılıç: “Kayseri e-ticaret merkezi olacak”

Kayseri Teknoloji Zirvesine katılan Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, teknolojiyi takip eden ve kullananların dünya ticaretini yönettiğini ve yönlendirdiğini söyledi.
Kayseri Teknoloji Zirvesi’ ile Kayseri’nin teknoloji değerlerinin gündeme getirildiğini belirten Başkan Büyükkılıç, Kayseri konumu, alt yapısı, eğitim kurumları, sanayisi ve ticareti ile teknolojiyi çok iyi kullandığını hatta Türkiye’nin e-ticaret merkezi olacağını bunun için planlamaların yapıldığını dile getirdi.
Kayseri Teknoloji Zirvesi’nde açıklamada bulunan Başkan Büyükkılıç, "Kayseri dünya teknolojileri ile yarışacak olan üretim tesisleri birer birer hizmete açılmaktadır. Bu avantaj ile dünya ekonomisin dikkatini çekmiş olup, Çin ile yapılacak Asya-Avrupa köprüsünde ticarette e-ticaretin merkezi KAYSERİ olacaktır. Bu Kayseri için değil Anadolu ve Türkiye için bir kazançtır" dedi.

Nitelikli dolandırıcılık yapan karı-koca yakalandı!

Kayseri’de ticari amaçla verilen çeklerin ödemesini durdurmak için sahte mahkeme kararı düzenleyen ve şahısları dolandırdıkları tespit edilen çift yakalanarak gözaltına alındı.

https://www.kayseriolay.com/sahte-mahkeme-karari-ile-cek-sahiplerini-dolandiran-kari-koca-yakalandi-h43943.htm

Define için kazdıkları tünele gömmüşler !

Kayseri’de 69 yaşındaki kadını boğarak öldürdükten sonra define için kazdıkları 30 metrelik tünele gömdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 2 sanıktan 1’ine müebbet, diğerine 4 yıl hapis cezası verildi. 
8 Nisan 2017’de Kocasinan ilçesine bağlı Hasanarpa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, çocukları yurt dışında kalan Sayal Say’dan (69) bir süre haber alamayan mahalle muhtarı, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

https://www.kayseriolay.com/define-icin-kazdiklari-tunele-gommusler-h43927.htm