Güncel Otogaz Fiyatlarını Aytemiz'den Takip Edin!

Otogaz ya da diğer ismiyle LPG ile çalışan bir aracınız varsa güncel otogaz fiyatları sizi yakından ilgilendiriyor olmalı.

Güncel Otogaz Fiyatlarını Aytemiz'den Takip Edin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Otogaz alışverişi yaparken bütçenizi düşünüyor ve tasarruf etmek istiyorsanız güncel LPG fiyatlarını takip etmeniz önemli. Siz de yazımızın detaylarını inceleyerek LPG fiyatlarını anlık olarak takip edebilir ve yakıt alışverişinizi avantajlı fiyatlarla tamamlayabilirsiniz.

Otogaz ve LPG’de Avantajlar

Otogaz ya da diğer ismiyle LPG ile çalışan bir aracınız varsa güncel otogaz fiyatları sizi yakından ilgilendiriyor olmalı. Siz de yakıt alışverişlerinizde tasarruf etmek için en güncel ve avantajlı LPG fiyatlarını Aytemiz'den takip edebilirsiniz.

Aytemiz ile otogaz fiyatı sorgulaması yapmak için tercih edebileceğiniz iki farklı yöntem var:

Aytemiz Vaay Uygulaması

Tüm işlerini telefondan pratik şekilde gerçekleştirmeyi seven biriyseniz yakıt fiyatlarını sorgulamak için Aytemiz Vaay mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Akıllı telefonunuza yüklediğiniz mobil uygulamaya giriş yapmadan önce hızlı bir şekilde üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Bireysel aracınız için Aytemiz istasyonlarından alışveriş yapıyorsanız bireysel, kurumsal firmanızın filosu için Aytemiz'i tercih ediyorsanız kurumsal üyelik bilgilerini girmelisiniz.

Bilgilerinizi kısa süre içinde doldurduktan sonra mobil uygulamaya kolay bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Uygulama üzerinden istediğiniz her an LPG fiyatları da dâhil olmak üzere tüm yakıt fiyatlarındaki değişimleri takip edebilirsiniz. Dilerseniz uygulamada seçimlerinizi özelleştirerek sadece ihtiyacınız olan fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Aytemiz Vaay mobil uygulaması ile sadece akaryakıt alışverişiniz için avantajlı fiyatları takip etmekle kalmaz, aynı zamanda farklı olanaklardan da yararlanabilirsiniz. Dilerseniz ödemenizi Aytemiz Vaay mobil uygulaması üzerinden yaparak istasyona geldiğinizde dolumunuzu pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

"Peki, Vaay uygulamasını kullanırken şifremi unutursam ne yapmalıyım?" diye düşünüyor da olabilirsiniz. Eğer böyle bir problemle karşı karşıya kalırsanız sisteme kaydolduğunuz telefon numarası üzerinden 8869'a "SIFRE" yazıp gönderebilir veya 444 22 98 ya da 0800 216 22 98 iletişim numaralarını arayarak temsilcinizden destek alabilirsiniz. Böylece uygulamaya yeniden giriş yapabilirsiniz.

Aytemiz Web Sitesi

Otogaz fiyatlarını öğrenmek için tercih edebileceğiniz ikinci yöntem ise Aytemiz'in resmî web sitesini ziyaret etmek. Fiyat sorgulaması yapmak için öncelikle ana sayfada yer alan "Akaryakıt Fiyatları" menüsüne tıklamalısınız. Karşınıza çıkacak seçenekler arasından otogaz fiyatlarını ve bulunduğunuz il bilgisini seçerek sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz. İsterseniz aynı menü üzerinden mazot ve benzin fiyatlarını da kolayca öğrenebilirsiniz.

Aytemiz'in web sitesi üzerinden yakıt fiyatlarının anlık değişimlerini takip etmenin yanı sıra online işlemlerinizi de gerçekleştirebilir, size en yakın Aytemiz istasyonunu bulabilirsiniz.

Avantajlı Otogaz Fiyatlarını Aytemiz'de Bulabilirsiniz

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Aytemiz, alışverişinizi avantajlı akaryakıt fiyatlarıyla gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Tanımladığı farklı kampanyalar ve ayrıcalıklarla müşterilerine verdiği değeri ve önemi gösteriyor. Siz de akaryakıt alışverişlerinizi Aytemiz akaryakıt istasyonları üzerinden yaparak kaliteli, güvenli ve avantajlı dolum yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Aytemiz'i Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter ve Instagram hesaplarından takip ederek Aytemiz'in şaşırtan ürün ve hizmetleriyle ilgili en yeni gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.