Gülme düellosu!

MHP Milletvekili Baki Ersoy'un 'Biz gülmeyi seviyoruz' paylaşımına İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş'tan yanıt: Millet kan ağlarken biz maalesef gülemiyoruz...

Gülme düellosu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediye Meclisi toplantısı sonrasında MHP'li Grup Başkanvekili İbrahim Ata'nın, İYİ Parti Grup Başkanvekili Mustafa Çaşıksoy'a "yumruklu saldırıda bulunduğu" iddiası ortalığı karıştırdı. Ata, darp ddialarını yalanlarken, "sözlü tartışma yaşandı" dedi. İYİ Parti cehesinden ise tepki geldi.
ATAMAN: ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ 
 İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, "Talas Belediye Meclisi toplantısı sonrasında Talas Belediyesi Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Çalıksoy’a MHP Grup Başkan Vekili İbrahim Ata tarafından saldırı gerçekleştirilmiştir. İYİ Parti olarak temiz ve doğru siyaset anlayışı ilkesine sonuna kadar bağlı kaldığımızı belirterek partimize karşı yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Konu ile ilgili hukuki süreç başlatarak gerekli cezanın alınması için sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi. 
İYİ Parti cephesinden art arda tepkiler gelirken MHP'den de karşı atak geldi. MHP'li birçok isim Ata'ya destek mesajı paylaştı. 

Gülme düellosu!ERSOY'DAN, ATA'YA DESTEK: BİZ GÜLMEYİ SEVİYORUZ
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da destek veren isimler arasındaydı. Ata ile fotoğraf paylaşan Ersoy, " Biz gülmeyi seviyoruz" paylaşımı yaptı. 
Ersoy'un bu yöndeki paylaşımın ardından İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Gülme düellosu!ATAŞ: MİLLET KAN AĞLARKEN MAALESEF BİZ GÜLEMİYORUZ! 
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş,  "Millet kan ağlarken maalesef biz gülemiyoruz" paylaşımı yaptı. 

Gülme düellosu!
Milletvekili Dursun Ataş, şu ifadeleri kullandı: Millet kan ağlarken maalesef biz gülemiyoruz !!! Biz Millet için siyaset yapmaya; yolsuzlukları, hırsızlıkları, kokuşmuşlukları ortaya çıkarmaya devam edeceğiz. Bundan rahatsız olanlar varsın bize saldırsınlar. Bu saldırılar bizi Millet için doğru siyaset yapmaktan alıkoyamaz!

Gülme düellosu!