Gül'ün, Kayseri ziyaretinde ortaya çıktı!

Uzun süre ortalarda görünmeyen isim 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Kayseri ziyaretinde ortaya çıktı.

Gül'ün, Kayseri ziyaretinde ortaya çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurucusu olduğu AK Parti ile yolları ayıran eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, adını taşıyan üniversitenin mezuniyet töreni için Cuma günü Kayseri'ye geldi. Gözler eski dostlarını yani yol arkadaşlarını aradı. Protokolde Gül'ü yalnız bırakmayan isim aynı zamanda çocukluk arkadaşı da olan Kocasinan Belediyesi eski Başkanı, mevcut AK Partili Belediye Meclis Üyesi Bekir Yıldız oldu. Yıldız, programa Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili olarak katıldı.

TOKALAŞMADA DİKKAT ÇEKEN İSİM GÖRÜLDÜ!

Diğer yandan ön sıralarda eski yol arkadaşlarından sadece Bekir Yıldız, Gül ile objektiflere takılırken, Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan’ın paylaştığı bir fotoğrafta dikkat çeken bir isim daha görüldü. Arıkan, Gül ile tokalaştığı sırada arka da yer alan isim dikkat çekti. Uzun süredir programlarda görünmeyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik de, Gül’ün Kayseri programlarında yer aldı. Eski Başkan Mustafa Çelik, Gül’ün kardeşi Macit Gül’ün hemen arkasında objektiflere takıldı. 

Kocasinan eski Belediye Başkanı, AK Parti Büyükşehir, Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Bekir Yıldız da, AGÜ'deki mezuniyet programına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanvekili sıfatıyla katıldı.