Gübre desteği askıya çıktı!

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Katı Organik Organomineral Gübre Desteği Askı İcmalleri askıya çıkarıldığını duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Gübre desteği askıya çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 Üretim Yılı Katı Organik Organomineral Gübre Desteği Askı İcmalleri 8 Şubat 2024 tarihi itibariyle 5 gün süreyle askıya çıkarıldığını duyurdu. 

Bu duyuruyla birlikte, üreticilerin bu süre zarfında belirtilen bilgileri kontrol etmeleri ve herhangi bir hata veya eksiklik tespit etmeleri durumunda, ilgili İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvurmaları gerektiği vurgulandı.

Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün yapmış olduğu duyuruda, üreticilerin mağdur olmamaları için, icmal bilgilerini kontrol etmeleri ve herhangi bir yanlışlık tespit etmeleri durumunda askı süresi içerisinde veya sonrasındaki 5 iş günü içinde ilgili mercilere başvurmaları gerektiği belirtildi. Ayrıca, askı süresince herhangi bir itiraz olmadığı takdirde icmallerdeki bilgilerin doğru kabul edileceği ve daha sonra yapılan itirazların değerlendirmeye alınmayacağı ifade edildi.

Gübre desteği askıya çıktı!

Tarım ve Orman Müdürlüğü paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 'Üreticilerin mağdur olmamaları için, İl Müdürlüğü web sayfasında yayımlanan veya mahalle muhtarlıklarında askıya çıkartılan icmallerdeki bilgilerini kontrol etmeleri,  herhangi bir yanlışlık tespit edilmesi halinde askı süresi içerisinde veya askı süresi sonrasındaki 5 (beş) iş günü içerisinde bağlı bulunduğu  İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine şahsen veya yasal vekilleri aracılığı ile yazılı olarak başvurmaları gerekmektedir. Askı süresince herhangi bir itiraz olmadığı takdirde icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilecek olup, daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır' dedi.