Gross 38 8. Şubesi ile bozantıda hizmet vermeye başladı

Gross 38 Toptan Perakende Marketler Zinciri Tuna Şubesi ile hizmet vermeye başladı. 4 bin metrekare alanda hizmet verecek olan Gross 38, onlarca insanada iş imkanı sağlıyor. 8. Şubesi ile halkın yanında olacak olan Gross 38, Kayseri'de farklı semtlerde hizmet veriyor.  

Gross 38 8. Şubesi ile bozantıda hizmet vermeye başladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gross 38 Toptan Perakende Marketler Zinciri Tuna Şubesi ile hizmet vermeye başladı. 4 bin metrekare alanda hizmet verecek olan Gross 38, onlarca insanada iş imkanı sağlıyor. 8. Şubesi ile halkın yanında olacak olan Gross 38, Kayseri’de farklı semtlerde hizmet veriyor.  
Bozantı Caddesi Çevre Yolu üzerinde gerçekleşen açılışa Ak Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Gross 38 Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buçukoğlu 8. Şubeyi açmış olmanın kendilerine gurur verdiğini söyledi. 
Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, sağlanan iş istihdamı, ürün çeşitliliği ve fiyat uygunluğuna dikkat çekerek hayırlı kazançlar diledi.
Bu tür iş yerlerinin pek çok insana iş imkanı sağladığını vurgulayan Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise bu girişimin herkese örnek olmasını istedi.
Kurdele kesimi ile başlayan açılış, gösteri ve ikramlar ile devam etti.