Gramofon Lounge Kafe, yeni yüzüyle Talas'ta hizmete açıldı

Gramofon Lounge Kafe, yeni yüzüyle Talas'ta hizmete açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gramofon Lounge Kafe, yeni yüzüyle Talas’ta hizmete açıldı.

Müşterilerine daha iyi hizmet vermek için modern bir yapıyla iddialı bir giriş yapan Gramofon Lounge Kafe’nin açılışına büyük ilgi vardı.  

Açılışa, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen ve çok sayıda işadamı ve vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Gramofon Lounge Kafe Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Aslan’a, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemeçten geçilmesine rağmen Kafe açmanın büyük bir cesaret olduğuna vurgu yapan Tok,  “Gramofon Lounge Kafe, hayırlı uğurlu olsun. Rabbim, hayırlı, bereketli kazanç versin. Bugün hepimizin ekonomik sıkıntı içinde olduğu bir ortamda iş yeri açmak cesaret ister.  Erdoğan Aslan kardeşimizi bu cesaretinden dolayı kutluyorum” dedi.

Kafe açılışına katılımın fazla olduğunun altını çizen başkan Tok, Covid-19 uyarısında da bulundu. Korona Virüse karşı herkesin dikkatli olması gerektiğini söyleyen Tok, “Kalabalık ortamlarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim. Çevremizde arkadaşlarımız, dostlarımız bu virüse yakalanıyor. Bizler de üzülüyoruz” diye konuştu.

Aslan, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Talas’ta Gramofon Lounge Kafe, olarak iddialı olduklarını dile getiren Aslan, “Önceliğimiz yemediğimizi, içmediğimizi müşterilerimize sunmuyoruz. Covid – 19 kurallarına büyük bir titizlik ile uyuyoruz. Temizlik, her şeyden daha önemli. Gramofon Lounge Kafe, yeni yüzüyle müşterilerine daha iyi hizmet verecek. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dost, arkadaş ve müşterilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Gramofon Lounge Kafe Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Aslan, misafirlerine kafeyi gezdirdi.