Gözütok'tan 'organik 'seçim kampanyası

İyi Parti Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok projeleri kadar seçim çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Gözütok'tan 'organik 'seçim kampanyası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yerel seçimler için süre daralırken bazı adaylar yaptıkları çalışmalarla dikkat çekiyor. İşte bu adaylardan biri de İyi Parti Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok… Hafta sonu Talas Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi’nde seçim irtibat bürosu açan Gözütok, burada toplanan kalabalığa hitap ederek, "Burada organik bir kalabalık görüyorum. Coşkulu bir kalabalık görüyorum. Sarız'dan İncesu'ya, İncesu'dan Sarız'a taşımacılık görmüyorum. Biz doğalız, yapmacık değiliz, taşımacı değiliz.” dedi. 
Talas’ı mahalle mahalle dolaşan Gözütok’un bu mahallelerde ‘organik’ mitingler yaptığı görülüyor. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Gözütok, vatandaşlara hitap etmeyi ihmal etmiyor. Yaptığı çalışmaları sosyal medya hesaplarından da paylaşan Gözütok’un profesyonel bir ekip ile çalıştığı görülüyor. 
Bitmeyen kriz mi icat ettiniz?
Gözütok mahalleye dönüştürülen köylerden birinde vatandaşlara hitap ederek, “Bitmeyen kriz mi icat ettiniz? Ne oldu bu memlekete; millet et yiyemez oldu, süt içemez oldu. 3 liralık ekmek kuyruğu için 3 saat beklemeye başladı. Bir otobüs için milleti dilenci durumuna düşürdünüz. 2 durak öteye indiremiyorsunuz. Bir tane tesisi açamıyorsunuz. Bir okul açamıyorsunuz? Ne oldu ya? Yaşadığımıza şükreder hale geldik.”