Gözütok'tan öğrencilere ve ev hanımlarına iş projesi

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, bir projesini daha vatandaşlarla paylaştı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gözütok'tan öğrencilere ve ev hanımlarına iş projesi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, seçimlere 3 hafta kala çalışmalarına devam ediyor. 

Açıkladığı her bir projenin Talas halkı üzerinde ciddi bir etki yarattığını gördüğünü söyleyen Gözütok, Talas halkının, “Demek ki bunlar istenirse yapılabilirmiş. Göker Gözütok, bizden 2019 seçiminde oy isteyenlerin bile gündeminde olmayan projeler açıkladı. 5 yıldır ilçemizi yönetenler bizlerin kapısını bir kez olsun çalmadığı gibi bu insani hizmetleri de bize hiç sunmadı” şeklinde yorumlar yaptığı ifade edildi.

Çalışmalarını sürdüren Gözütok, bir projesini daha açıkladı. Gözütok, yeni projesinin detaylarını da şu sözlerle özetledi, “Talas’ta yaşayan emeklilerimize, ev hanımlarımıza ve öğrencilerimize yönelik saatlik olarak çalışacakları, istedikleri zaman gelip gidebilecekleri ve aile ekonomisine katkı sunabilecekleri, öğrencilerin kendi ekonomilerine katkı sunabilecekleri bir yapıyı hayata geçireceğiz. El açan değil, eli iş tutan belediye Talas’ta bizimle mümkün olacak.”