Gözütok'tan Avşar derneğine ziyaret

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok'tan dikkat çeken ziyaret. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Gözütok'tan Avşar derneğine ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye 31 Mart’ta sandık başına gidecek. Kullanılacak oylar ile belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belli olacak. Adaylıkları kesinleşen isimler ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Çarşı, pazar dolaşan isimler dernek ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Bu kapsamda İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, ilçe teşkilatı ile birlikte Dadaloğlu Derneğine ziyarette bulundu. 

Gözütok'tan Avşar derneğine ziyaret

Ziyarette Dernek Başkanı Galip Bitigen ve yönetimi ile bir araya gelendi. Ziyarette, yerel seçimlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Gözütok,  misafirperverliğinden dolayı Dernek Başkanı Galip Bitigen ve yönetimine teşekkür etti. 

Gözütok'tan Avşar derneğine ziyaret

Derneğin eski başkanı CHP’li aday

Diğer yandan Dadaloğlu Derneğinin önceki dönem başkanı İbrahim Yıldırım aktif siyasete atılması sebebi ile istifa etmişti. Yıldırım, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Talas belediye başkan adayı olduğunu açıklamıştı.  

Gözütok'tan Avşar derneğine ziyaret