Gözaltına alınan İl Başkanı ile ilgili yeni gelişme!

Sosyal medya paylaşımları nedeni ile gözaltına alınan Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Gözaltına alınan İl Başkanı ile ilgili yeni gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya, dün akşam saatlerinde sosyal medya paylaşımlarının “halkı kin ve düşmanlığa” sevk ettiği iddiası ile gözaltına alındı. Başkan Demirkaya, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından polis ekipleri tarafından Ankara’ya götürüldü. Demirkaya’nın Ankara’da yürütülen soruşturma kapsamında gözatına alınmıştı. 

Gözaltına alınan İl Başkanı ile ilgili yeni gelişme!

İl Başkanı Demirkaya ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Başkan Demirkaya ‘adli kontrol şartıyla’ serbest bırakıldı. Haberi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümir Özdağ paylaştı. Özdağ paylaşımında, “Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya ve Samandağ eski İlçe Başkanı Suphi Yıldız adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Bu süreçte bize destek veren TBB Başkanına, Ankara Baro Başkanına ve Kayseri Baro Başkanına Zafer Partisi adına teşekkürlerimi sunarım. Arkadaşlarımızın tek suçu Türk olmak, Türk olduğunu bilmek, Türkiye’nin örtülü işgaline karşı çıkmak. Atatürk’ün izinde ailemizi ve vatanımızı ölünceye dek savunacağız.” ifadelerini kullandı.

Gözaltına alınan İl Başkanı ile ilgili yeni gelişme!

Mevcut konuya ilişkin Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı da bir paylaşım yaparak, şu ifadeleri kullandı; “İl Başkanımız Hacı Ali Demirkaya serbest bırakıldı. Alnı ak şekilde Ankara’ya gitti, başı dik şekilde Kayseri’ye görevinin başına dönüyor.”