Göz ameliyatıyla oy isteyen aday

Yeniden Refah Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özkiriş seçim çalışmalarına devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Göz ameliyatıyla oy isteyen aday
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özkiriş seçim çalışmalarına devam ediyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile beraber siyasi partiler de yerel seçim hazırlıklarına hız verdi. YRP Büyükşehir Adayı Abdullah Özkiriş sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile oy istedi.

Aktif olarak Göz Doktorluğu mesleğine devam eden Özkiriş tedavi sonrası sağlığına kavuşan bir hastası ile birlikte çektiği videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Başkan Adayı Özkiriş: "Nezaket abla gözünü kaybetmekten korkuyordu, 3 gün içinde gözünü kurtardık. Oylar Yeniden Refah'a. Erbakan'ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı benim. Talas'taki bütün oyları istiyorum" dedi.

Nezaket abla ise "Allah'ım senden binlerce razı olsun, senin gadanı alırım, 3 gün içinde dünyalar benim oldu. Ölene kadar arkandayım" dedi.