Görevden ayrılan Müdür, maceraya yelken açtı!

Bir süre önce Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Doç Dr Ali Ramazan Benli, bundan sonraki süreçte Şehir Hastanesi'nde görev yapacağını duyurmuştu. Eski Müdür, motoruyla maceraya yelken açtı...

Görevden ayrılan Müdür, maceraya yelken açtı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sağlıkta yaşanan bazı tartışmaların ve sonrasındaki gelişmelerin ardından Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Doç Dr Ali Ramazan Benli, çok sevdiği motor tutkusu ile yeniden buluştu. 
Pandemi süreci, yoğun iş temposu  ve sonrasında yaşanan tartışmalarla bu tutkusundan uzak kalan Benli, son günlerde motoruyla verdiği pozlarla dikkat çekiyor. Benli,  ilk olarak 'Erciyes çağırıyor... Yaslan bana diyor” diyor mesajı paylaştı. Eski Müdür Benli, bu kez de Ali Dağı’nda motoruyla poz verdi ve şu mesajı paylaştı: Kayserimizin bekçisi Ali dağı. Yamaç paraşütü tandem atlayışına ekip hazırlanıyor. Manzara ve Adrenalin sevenler buraya..

BENLİ, YAŞADIĞI KAZAYI ÖRNEK GÖSTEREREK, İLK YARDIMIN ÖNEMİNE DEĞİNMİŞTİ: KAZA SONRASI OLAY YERİNE GELEN 2 KİŞİ BENİ ÖLDÜ DİYE BIRAKTILAR

Diğer yandan Benli, bir süre önce ilkyardımın önemine vurgu yapmak için geçmişte yaşadığı bir motosiklet kazasını örnek göstermişti. Benli, “Hikayem doğum günümden 4 gün önceydi. Normalde İstanbul'da yaşıyordum ama Yahyalı'da bir motosiklet kazası geçirdim. Kaza sonrası olay yerine gelen 2 kişi beni öldü diye bıraktılar. Diğer gelenler arasından birini tanıdım ve seslendikten sonra beni tanıdı kendisi. Kemerini çıkarmasını ve bacağıma bağlamasını söylemiştim kendisine ve burada ilk müdahale çok önemli. Kazalarda ilk yarım saat hayatta kalmanın en önemli konusu. Bunun için ilk yardım eğitimi için olabildiğince üzerinde duruyoruz” ifadelerini kullanmıştı.