Göker Gözütok'tan eğitime destek!

Göker Gözütok inşaat firması sahibi Göker Gözütok'tan eğitime destek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Göker Gözütok'tan eğitime destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili iş insanı Göker Gözütok 2022-23 Eğitim Öğretim döneminde Dadaloğlu Derneği'nin Yüksek Öğretim Öğrencileri arasından 100 öğrenciye burs verdi. Dadaloğlu Derneği Göker Gözütok'u ziyaret ederek Avşar öğrencilere verdiği desteğe teşekkür etme amacıyla plaket taktim ettiler.

Dernek yaptığı açıklamada: "2022-23 Eğitim Öğretim döneminde Derneğimizin Yüksek Öğretim Öğrenci Burslarına 100(yüz) öğrenciye burs vererek büyük katkı sağlayan, Sarız Çörekdere Köyü’nden, değerli iş insanı hemşerimiz Göker Gözütok'u Başkanımız Av.H.İbrahim Yıldırım ve Başkan Yardımcımız Galip Bitigen ile ziyaret ederek, derneğimizin teşekkür plaketini sundular. Göker Gözütok firmasına ve onun değerli sahibi sayın Göker Gözütok’a başarılı Avşar Öğrencilerinin eğitimine verdiği değerli katkı için derneğimiz ve camiamız adına çok teşekkür ediyor, desteklerinin artarak devamını diliyoruz." ifadelerine yer verdi.