Kayseri'de hafta sonu şenlik var! Ulaşım ücretsiz
Kayseri'de vatandaşların heyecanla beklediği şenlik bu hafta sonu yapılacak. Yarın yapılacak şenliğe Kayseri'den ücretsiz ulaşım da sağlanacak.
Kayseri’nin Tomarza ilçesinde geçtiğimiz haftalarda yapılması planlanacak ancak hava şartları dolayısıyla ertelenen şenlik yarın yapılacak. Birbirinden renkli anlara sahne olması beklenen şenliğe, Kayseri’den de ücretsiz ulaşım sağlanabilecek.
Şenlik hazırlıkları tamamlandı
Tomarza’da bu 8’nci kez düzenlenecek olan ve vatandaşların da dört gözle beklediği Kurubel Yayla Şenlikleri’nin başlangıçta 29-30 Mayıs’ta yapılacağı açıklanmıştı. Olumsuz hava koşulları dolayısıyla şenlik 13-14 Haziran tarihine ertelenmişti. İlçede şenlik hazırlıkları tamamlandı.
Şenlik alanına ücretsiz ulaşım desteği
Öte yandan, Tomarza-Arslantaş Kurubel Yayla Şenlikleri’ne katılmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sağlanacak. Kayseri’den gitmek isteyen vatandaşların Anahtar Parti İlçe Başkanı ile irtibata geçmesi gerektiği belirtildi. Otobüslerin 14 Haziran Pazar günü, sabah 8.30’da Kayseri Seyit Burhanettin Durağı’ndan hareket edeceği, Kurubel Yaylası’ndan da 18.00’da dönüleceği açıklandı.
Şenlik akışı değişmedi
İlk günün programı şöyle (13 Haziran Cumartesi)
12.00 - 14.00 Davul Zurna eşliğinde Avşar Halayı
14.00 Tuğay Kocakaya Konseri
16.00 Ozan Avşaroğlu Konseri
20.00 Havai Fişek ve Şenlik Ateşi
İkinci günün programı şöyle (14 Haziran Pazar)
10.00 - 11.00 Açılış, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Davul Zurna eşliğinde Avşar Halayı
11.00 - 12.00 Tuğay Kocakaya Konseri
12.00 - 13.00 Protokol Konuşmaları
13.00 - 14.00 Mutlu Ayaz Konseri
14.00 - 16.00 Hülya Şen Konseri
16.00 - 17.00 Galip Poyraz Kılıçel Konseri
20.00 Davul Zurna eşliğinde Halay ve Kapanış

