Genel kurul yaptılar!

Kayseri'de faaliyet gösteren Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği olağan genel kurul yaptı. Genel Kurul dernek binasında yapıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Genel kurul yaptılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği hafta sonu olağan genel kurul yaptı. Genel Kurul Gevher Nesibe Mahallesi Hukuk Plaza'da yer alan dernek hizmet binasında yapıldı. Genel kurul sonrası açıklama yapan Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Başkanı Ümit Özer,  destek veren herkese teşekkür etti.

Genel kurul yaptılar!

Başkan Ümit Özer, şunları söyledi: 'Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, bilimin ışığında, Cumhuriyet'in aydınlığı ile umutsuzluğa karşı umudu yeşerterek, toplumun mimarı kadınların gür sesi olmak, haksızlığa boyun eğmeden, bir çınarın gölgesinde kadınların, çocukların geleceğe güvenle bakmaları için çıktığımız bu anlamlı yolda, hukuksuzluğa karşı yüksek sesle adalet diyerek haykırmaya, yanlışlara göz yummamaya hep birlikte devam edeceğiz. Bu uğurda bizi yalnız bırakmayan, genel kurulumuza katılan, destek veren, dualarıyla bize güç veren, kıymetli dostlarımıza, üyelerimize, bu çileli yolda fedakarca görev yapan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel Kurulumuz hayırlı olsun, güzel işlere vesile olsun.