Genel Başkanlığını Kayserili vekilin yaptığı o Birlik'te değişim!

Genel Başkanlığını Kayseri eski, İstanbul'un yeni AK Partili Milletvekili İsmail Emrah Karayel'in yaptığı MTTB'de aralarında Kayseri'nin de yer aldığı bazı illerde yönetimleri değiştirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Genel Başkanlığını Kayserili vekilin yaptığı o Birlik'te değişim!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) aralarında Kayseri’nin de yer aldığı bazı illerde Şube Başkanlarını değiştirdi. MTTB’den şubelerdeki görev değişimleriyle ilgili yapılan açıklamada, “Görevini devreden ve eskimez olan bütün başkanlarımıza teşekkür eder, yeni başkanımıza muvaffakiyetler dileriz” denildi.
Genel Başkanlığını Kayserili vekilin yaptığı o birlikte değişim!MTTB KAYSERİ'DE YENİ BAŞKAN KİM OLDU?
Diğer yandan görev değişimleri kapsamında Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri İl Başkanı Yusuf Can Topçu oldu. Topçu görevi Hakan Pekel’den devraldı.
Genel Başkanlığını Kayserili vekilin yaptığı o birlikte değişim!GENEL BAŞKANLIĞI UZUN YILLARDIR KARAYEL YAPIYOR
Diğer yandan Milli Türk Talebe Birliği’nin Başkanlığını 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti’de Kayseri yerine İstanbul’dan aday gösterilen ve yeniden Milletvekili seçilen İsmail Emrah Karayel yapıyor.
Genel Başkanlığını Kayserili vekilin yaptığı o birlikte değişim!BABASI ESKİ VEKİL YAŞAR KARAYEL DE BİRLİKTE YÖNETİCİLİK YAPTI!
Aslen Kayserili olan İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel, 2013’ten bu güne MTTB’nin Genel Başkanı. Milletvekili Karayel’in Babası ve aynı zamanda Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel de bir dönem Millî Türk Talebe Birliği ve Millî Gençlik Dergisi’nde yöneticilik yapmıştı. 

Genel Başkanlığını Kayserili vekilin yaptığı o birlikte değişim!
Genel Başkanlığını Kayserili vekilin yaptığı o birlikte değişim!

Genel Başkanlığını Kayserili vekilin yaptığı o birlikte değişim!MTTB'DEN GÖREV DEĞİŞİMİ AÇIKLAMASI! 
Görev değişimi yapılan diğer illerin yanı sıra Kayseri'de de yeni Başkan görevi devraldı.
Genel Başkanlığını Kayserili vekilin yaptığı o birlikte değişim!