Gençlerin getirdiği Dansöz, 68 yaşındaki kadının başına bela oldu!

Kayseri de gözlemecilik yaparak geçinen 68 yaşındaki Nevin Derebaşı, işlettiği gözleme bahçesinde yaşanan bir olayın ardından belediye tarafından çıkarılmak istendiğini belirterek, yardım istedi.

Gençlerin getirdiği Dansöz, 68 yaşındaki kadının başına bela oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi İlçesine bağlı Tavlusun Mahallesi’nde bir cadde üzerinde 8 yıldır gözleme satarak evinin geçimini sağlayan Derebaşı, Eylül ayında gençlerin aralarında düzenlediği bir gecede dansöz oynatıldığı gerekçesiyle Melikgazi Belediyesi tarafından işlettiği yerden çıkarılmak istendiğini ifade etti. O an gençlere bir şey diyemediğini ifade eden Derebaşı, yaşanan olaydan üzgün olduğunu, getirilen dansözlerle ilgili bir alakasının olmadığını söyledi.
 "BEN EKMEĞİMİN PEŞİNDEYİM"
Nevin Derebaşı, “Ben 70’ime merdiven dayadım. Dansözle ne işim olur? Hastalığımda var . Tek düşüncem evime katkı sağlamak. Gençler eğlence düzenledi, ama o güne bu kadınları da sürpriz olsun diye getirmişler. Benim haberim olsa izin vermem zaten ama ani gelişen bir durum oldu. Çok kalabalıktı. Burası halka açık bir alan. Kendime ait bir yer değil. Köye nazır manzaralı bir nokta. Buradaki söğüt ağaçlarını ben büyüttüm, yoksa kururlardı. Herkes buradan memnun. Niçin art niyetli böyle bir şey yapayım? Ben ekmeğimin peşindeyim. El arabası ile burada gözleme satarken dönemim belediye başkanı Memduh bey bana çamurda çalışma diyip kapalı yer yaptı. Ben nasıl nankörlük yapayım onlara?” dedi. Olaydan 2 ay sonra belediyeden zabıta ekiplerinin gelerek, tuvaleti kaldırdığını söyleyen Derebaşı, bu konuda yetkililerden yardım istedi. 
BU DURUM PALANCIOĞLU'NU KIZDIRDI
Diğer yandan yaşanan bu olayın bazı vatandaşlarca kameraya kaydedilip, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na da ulaştırıldığı ve bu durumdan şikayetçi olunduğu belirtildi. Palancıoğlu'nun da bu duruma sinirlendiği ve "Orası kapanacak" dediği öğrenildi. 
Başkanı kızdıran olay! Gençlerin getirdiği Dansöz, 68 yaşındaki kadının başına bela oldu!