Gençler sabah yürüyüşünde bakın kiminle karşılaştı?

Sabah yürüyüşüne Ali Dağı'na giden gençler sürpriz bir karşılaşma yaşadı. Gençler bakın yürüyüşte kiminle karşılaştı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Gençler sabah yürüyüşünde bakın kiminle karşılaştı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Doğal güzellikleri ve temiz havasıyla Ali Dağı özellikle sabah yürüyüşleri için tercih noktalarından birisi. Sabah yürüyüşleri ise hem sağlık için hem de spor için önemli. Bu önemin farkında olan ve bu konuya sürekli değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta Ali Dağı’nda sabahları düzenli olarak yürüyüş gerçekleştiriyor. 

Gençler sabah yürüyüşünde bakın kiminle karşılaştı?Başkan Büyükkılıç, düzenli olarak yürüyüşe çıktığı Ali Dağı’nda bugün gençlerle karşılaştı. Hoş bir tesadüf olan bu anlarda Büyükkılıç ile gençler arasında keyifli bir sohbette gerçekleşti. Büyükkılıç bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında “Pırıl pırıl bir pazar sabahında, tüm enerjileriyle Ali Dağı’na yürüyüşe gelen genç kardeşlerimiz ile selamlaştık. Gençlerimizin bu denli yürüyüşe ve spora önem vermeleri beni çok mutlu ediyor. Yolunuz açık olsun sevgili gençler.” ifadelerini kullandı. 

Özellikle Başkan Büyükkılıç'ın gençlerle bir araya gelmesi sporu desteklemesi, şehir genelinde spor kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlıyor.